31 Ocak 2013 Perşembe

Evkur Genç odaları, Evkur genç odası


Evkur Genç odaları, Evkur genç odası
Günümüzde üretilen Evkur genç odaları mobilya grupları gençlerimizin kendilerine özel yaşam alanlarına sahip olmaları amacıyla üretilen, aynı zamanda gençlerimizin dinamik yaşamlarına ayak uydurabilmesi hedeflenmiş dayanıklı, antibakteriyel ve kanserojen maddeler içermeyen dayanıklı malzemelerden üretilmektedir. Gençlerin cinsiyetine göre özel olarak tasarlanan Evkur genç odaları, tasarımları ve diğer bir çok avantajları sebebiyle en çok satılmakta olan genç odası mobilya gruplarından biridir.


Farklı tasarımlar, farklı görsellikler sunduğu gibi gençlerimizin konforunu ön planda tutarak, gençlerin hareketli yaşamlarına uygun olarak işlevsellikler sunmakta, farklı parçaların kombine edilebilmesine imkan tanımaktadır. 36 aya varan taksit seçenekleri, kredi kartsız ödeme seçenekleri sunan Evkur Alışveriş Merkezleri, ürünlerindeki kalite ve satış prensipleri sayesinde hızla büyümeye devam ederken, tüm Türkiye' ye yayılmış durumdadır.  Genç odası mobilya grupları tasarlama esnasında , gençlerin ihtiyacı olabilecek her şey hesaba katılmış, aynı zamanda gençlerin kişisel gelişimlerine katkıda bulunacak özel dizaynlar ilave edilmiştir.

Evkurgenç odaları mobilya grupları bu özel üretimli modeller sayesinde , Türkiye' nin en çok tercih edilen mobilya genç odası gruplarından biri haline gelmiş, bu başarıya doğru orantılı araştırma ve geliştirmelerine devam ederek, sürekli olarak yeni model mobilya grupları üretmeye devam etmektedir. Kız ve erkeklerin ayrı ayrı ihtiyaçları düşünülerek, kızlara ve erkeklere hitap eden farklı dizaynlar sunan Evkur, gençlerimizin önemli oranda vakit geçirdikleri odalarının, kendileri için sunduğu rahatlık, konfor, işlevsellik, çağımıza uygun dizaynlar, her zevke hitap eden farklı mobilya grupları seçenekleri, her zevke hitap edebilen ve özel seçilmiş renk katalogu, üretimde kullanılan malzemelerin dayanıklılığı, kişilerin özel yaşamlarına saygı ilkesinden hareket edilerek oluşturulmuş dizaynları ve alıcının bütçesine göre ayarlanabilen esnek taksitlendirme ve satış çözümleri gibi bir çok avantaj sunuyor.







1 yorum: