31 Ocak 2013 Perşembe

Evkur Mutfak Dolapları Fiyat listesi


Evkur Mutfak Dolapları

Mutfağınızdaki en önemli kısım olan hatta mutfağımızı oluşturan bölümlerden biri de mutfak dolaplarıdır. Mutfak dekorasyonu yapılırken mutfak dolaplarından işe başlanır. Diğer mutfak kısımları mutfak dolaplarına göre belirlenir. Bu yüzden yer döşemesi,duvar boyası dolaplarla uyumlu olsun isteriz. İç mimarın mutfak dekorasyonunda yaparken dahi sordu ilk şey mutfak dolaplarımızın rengi ve şeklidir. İşte mutfakta önemli yere sahip olan mutfak dolapları olduğu için bu konuda tüketiciye yardımcı olan Evkur mağazasında mutfak dolap modelleri yer alıyor. Evkur mutfak dolapları her modelden ve farklı malzemelerden yapılmıştır. İster modern, ister ahşap mutfak dolabı isteyin her ihtiyaca rahatlıkla cevap veriyor.



"Mutfak dolaplarımı yenilemek istiyorum ama kredi kartım ve peşinatım yok."diyenlere büyük imkan sağlayan Evkur mağazalarında ön ödeme olmadan, 15 ile 36 aya kadar taksit imkanı veriliyor. Ayrıca şimdi alıp Ekim de ödeme imkanı da bulunuyor. Tek yapmanız gereken mutfağınızda nasıl bir model belileyeceğinize karar vermek. Bu konuda da şunlara dikkat edebilirsiniz:
1. Malzemelerin doğru seçimi yapılmalıdır. Ahşap mı lake mi...vs bunlar belirlenmelidir.
2. Mutfağınızın genişliğine ve şekline göre mutfak dolapları beğeniniz.
3. Küçük mutfak modellerinde daha az yer kaplayan ve çok işlevi olan mutfak dolapları belirleyin.
4. İhtiyacınıza cevap verecek tarzda ve ev dekorasyonun uygun seçiniz.
5. Mutfak ölçülerinin doğru alınmasına dikkat ediniz.
6. Temizlenmesi kolay ve neme karşı dayanıklı malzemeden yapılmalıdır.
7. Dolap kapakları sağlam ve dayanıklı olmalıdır.
8. Renk konusunda da zevkinizi ön planda tutunuz.
Bu seçenekleri dikkatli okuduktan sonra tek yapmanız gereken Evkur mutfak dolapları beğenmeye gitmek. Müşteri temsilcisinden bu gerekli bilgileri aldıktan sonra kurulum, montaj ve nakliye kısımları olur ve elden taksit imkanıyla rahatça nefes alabilir ve gönül rahatlığıyla ay sonunu getirebilirsiniz.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder