7 Şubat 2013 Perşembe

Evkur köşe takımları


Evkur köşe takımları

Köşe takımları kullanım yerleri geniş olan ve farklı konumlarda tasarlanarak koltukların yer değiştirilmesiyle, ortaya oldukça değişik modeller çıkmaktadır. Bundan dolayı oldukça kullanışlı olan köşe takımlarını oturma odanızda, mutfağınızda hatta balkonunuzda dahi kullanabilirsiniz.



Köşe takımlarının oldukça işlevli ürünlerini arıyorsanız Evkur mobilya mağaza ve bayilerine uğramalısınız. Evkur köşe takımlarında oldukça modern ve şık üretilmiş modeller bulunuyor. Her oturma alanı için tercih edebileceğiniz modeller olmakla beraber hem geniş hem de küçük mekanlara uygun olan modeller vardır. Odam küçük fakat köşe takımı istiyorum diyorsanız uygun modelleri bulacağınızdan eminiz.

Evkur köşe takımlarında seri modeller altında farklı ürünler sunulmaktadır. Exclusive serisi, Comformance serisi, Trend collection serisi ve Modest Line serisidir. En çok ürün çeşidi Modest line serisindedir. Hepsi oldukça modern ve farklı renklerle üretilerek evinize modern havanın esintisi yansıtılmak istenmiştir. Böylece Evkur mobilya her zaman ki tasarım çizgisinden ödün vermeyip ürünlerinde kalite, sağlamlılık ve uygun fiyatı benimsemiştir. Hemen Evkur mobilyaya gelerek alacağınız mekan uygun köşe takımın bitmeden alınız.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder